L-V: 8h - 19 h Sab: 9h - 13h
937 273 907
658 962 613
Català Castellano

COVID-19. INFO

OFICINES de LLOGUER. APERTURES i HORARIS

A causa de la recent decret de Govern, ordre de el ministre de Transport (TMA 254/2020) i la crisi sanitària provocada per Covid-19, en aquest moment la majoria de les nostres oficines de lloguer es troben tancades.

Tenim oberta l'Oficina de Sabadell disponible per al que necessiteu tots els dies de 8H a 14H. Dissabtes de 9H a 13H. , Dins de les limitacions per tots conegudes, ja que només podem proveir vehicles de lloguer a professionals en necessitat de transport de mercaderies o particulars amb la pertinent autorització de les autoritats fins a nou avís.

Totes les altres oficines estan tancades. No obstant es poden organitzar lliuraments prèvia reserva confirmada en l'horari abans esmentat.

Per a qualsevol consulta, com sempre, estem a la seva disposició pels canals habituals - 937 273 907 - WhatsApp 658 96 26 13 - email jaume@ainacar.cat

Li demanem disculpes i agraïm la seva comprensió durant aquests moments, però sàpiga que estem prenent mesures per protegir tots els clients i empleats durant aquest moment tan difícil.

 

Canviar la seva Reserva

L'oficina de lloguer més propera es posarà en contacte amb vostè per coordinar l'hora de recollida del seu cotxe sempre que sigui necessari. Si no és així, contacteu amb l'oficina de lloguer més propera o truqueu a l'937.273.907 per a més informació sobre com canviar la seva reserva o realitzar un altre lloguer. Si vostè té flexibilitat respecte a l'hora de recollida i ubicació, estarem encantats d'atendre'l i complir les seves necessitats de lloguer.

Devolució de cotxes

Si actualment està llogant un vehicle amb nosaltres, la seva oficina de lloguer es posarà en contacte amb vostè sobre les opcions per al lloguer o retornar el seu vehicle. Si no és així, poseu-vos amb la seva sucursal o a l'937.273.907 per a rebre més informació.

Flexibilitat en el seu Lloguer

Reconeixem que alguns plans de viatge poden canviar durant aquests moments tan difícils. Per proporcionar-flexibilitat amb aquests canvis, hem ampliat la nostra política existent de cancel·lació sense càrrec, per incloure a aquells clients amb lloguers pre pagats, reservats directament a través nostre. D'aquesta manera, el client no perd l'import abonat i podrà utilitzar-lo per a qualsevol lloguer futur fins al proper 30 d'abril de 2021.

Neteja de vehicles

Sempre ens hem pres molt seriosament la neteja de les nostres oficines i vehicles, i sabem que ara és més important que mai. Estem implementant mesures addicionals per netejar i desinfectar les nostres oficines i vehicles, d'acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries. Això inclou la neteja rutinària amb un desinfectant especial de totes les superfícies que es toquen amb freqüència en les nostres oficines, com ara el taulell, manetes de portes, estacions de treball i banys. També comptem amb un procés de formació per a tots els empleats sobre la neteja rigorosa dels vehicles.

Els nostres procediments presten especial atenció a la neteja a fons de l'interior amb una primera neteja, higienització i desinfecció amb vapor a 100 º C, seguida de la posterior fregat amb un desinfectant especial. Aquest procés s'aplica a les portes i les guanteres de les portes, en els seients, l'espai entre la consola i els seients, entre les portes i els seients.

Entre altres àrees inclou el quadre de comandaments, el volant, la palanca de canvis i de fre, els cinturons de seguretat i els seus ancoratges, el panell d'instruments, la columna de la direcció, les rodes, els accessoris, la consola central, els porta vasos, els compartiments.

Insistim contínuament al nostre equip sobre la importància d'aquests processos.

Empleats

El benestar dels nostres empleats també és una prioritat. Encoratgem als membres de l'equip a seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries, com rentar-se les mans amb freqüència, i quedar-se a casa si se senten malalts. Gràcies per triar Aina Car.

Ara més que mai, recordem la importància de servir als nostres clients. Esperem veure't aviat de nou.

.

.

Més Informació