L-V: 8h - 19 h Sab: 9h - 13h
937 273 907
658 962 613
Català Castellano

Lloguers Bola Remolc

Amb el nostre Lloguer de vehicles amb BOLA per remolc trobaràs Furgonetes mixtes per a 5, 7 , 9 passatgers o furgonetes industrials  fins a 12m3 de capacitat de càrrega. El pes a remolcar pot variar entre remolcs de 750 a 2.000 kg.

Aina Car li ofereix la possibilitat de llogar vehicles amb bola de remolc per a arrastrar el que necessitis. Podràs remolcar caravanes, convertibles, carretons de càrrega per material, remolcs per cotxes, bicis, motos, Food trucks, Ruas de Carnestoltes, cavalcades de Reis, ...

 

En llogar un vehicle amb Bola amb Aina Car li garantim un alt nivell de servei i de qualitat dels  nostres vehicles. Ens assegurem que els nostres clients estiguin satisfets amb tot el procés, com: contractació, pagaments, lliurament i devolució del vehicle, etc.

El lloguer de vehicles amb bola d´Aina Car, sempre inclou la placa de matrícula per posar al remolc i l´adaptador elèctric (en cas de ser necessari). També podrà escollir accessoris com barres portaequipatges al sostre, separadors o fustes de protecció a la zona de càrrega.

 

Pot reservar la furgoneta amb Bola o amb el número de places que necessiti durant el procés de reserva de la web o trucant directament al centre de reserves.

Més Informació