L-V: 8h - 19 h Sab: 9h - 13h
937 273 907
658 962 613
Català Castellano

FAQ

Com puc reservar un cotxe d'Aina Car?

Les reserves es poden fer tant a través de la nostra pàgina web www.ainacar.cat, com per telèfon trucant al 937.273.907 o directament a les nostres oficines.

Quins avantatges m'ofereix la reserva per internet?

Petició en temps real, prioritat en l'elecció del tipus de vehicles i una major rapidesa de resposta a la confirmació de la reserva.

Informació complerta i transparent. Configuració del preu del seu lloguer incloent totes les taxes fixes aplicables.

Amb quanta antelació he de reservar el meu cotxe de lloguer per Internet?

Per lloguer amb Aina Car, recomanem reservar amb un mínim de 24 hores d'antelació per poder assegurar la disponibilitat del tipus de vehicle seleccionat.

Puc cancel·lar una reserva realitzada?

La reserva es pot cancel·lar abans del començament del lloguer per escrit o per correu electrònic. Segueixi les indicacions que trobarà en el nostre apartat d'informació sobre el lloguer.

Què necessito per llogar amb Aina Car?

En el moment de la recollida del vehicle, li demanarem el seu DNI o passaport, el permís de conduir vàlid per a la UE i la seva targeta de crèdit. Recordeu que no s'accepten totes les targetes de prepagament i dèbit, com Visa Electron.

Quines formes de pagament són acceptades?

Només s'admet el pagament amb targeta de crèdit a nom del conductor. No s'accepten les targetes de dèbit, ni les targetes Maestro o les targetes de prepagament. Els pagaments en efectiu no seran admesos.

Quan es paga el meu cotxe de lloguer?

A les oficines el pagament del lloguer es realitza efectivament al confirmar la reserva mitjançant el càrrec a la targeta de crèdit. En el cas de tarifes prepagament per a reserves online, l'import del lloguer es facturarà en el moment de realitzar la reserva. En ambdós casos, el càrrec de la fiança es realitza al lliurament del vehicle.

Quina és l'edat mínima per conduir?

Per l'edat mínima i de permís de conduir s'apliquen determinades regles, que es guien pel vehicle corresponent i es podran incloure en el procés de reserva. Bàsicament, l'edat mínima per a cada conductor és de 21 anys (permís de conduir mínim 2 anys). Una variació de l'edat mínima és possible, depenent del vehicle.

Als conductors menors de 26 anys es factura una taxa addicional per cobertura per conductor jove.

On són les oficines de la xarxa d'Aina car?

Si fa clic a l'enllaç "Contacte" al menú superior de la nostra pàgina web podrà localitzar les oficines d'Aina Car, incloent adreça, telèfon de contacte i horaris d'obertura.

Què significa "Meet & Greet" al costat del nom de l'oficina?

En els casos de les oficines "Meet & Greet", no es tracta d'una oficina física d'Aina Car, sinó d'una sucursal de trobada on un agent designat per Aina Car li recollirà i li farà entrega del seu vehicle de lloguer amb les claus i el contracte de lloguer.

On puc tornar el cotxe de lloguer?

En la mateixa oficina de recollida. Si ho desitja, pot escollir el suplement one way o devolució del vehicle en una oficina diferent de la de sortida, per un cost addicional que pot consultar a la nostra informació de lloguer. Per a l'ús de ferries tant en territori nacional com a l'estranger, cal demanar autorització per escrit a Aina Car.

És possible tornar el vehicle fora de l'horari d'obertura de l'oficina?

En moltes oficines podrà tornar el vehicle fora de l'horari d'obertura al públic. En els horaris de l'oficina s'especifica aquesta possibilitat en cas que sigui possible. Pot comportar un càrrec addicional.

És possible circular a l'estranger durant el període de lloguer?

Amb el seu cotxe llogat a Espanya i contractant la cobertura d´assistencia internacional en carretera ( 55 EUR ) per viatjar fora d´Espanya,  pot viatjar als següents països: Espanya, Portugal, França, Mònaco, Suïssa, Liechtenstein, Bèlgica, Països Baixos, Alemanya, Àustria, Gran Bretanya, Noruega, Suècia, Dinamarca, Finlàndia i Itàlia. Viatges a Albània, Bòsnia i Hercegovina, Bulgària, Grècia, Romania, Rússia, Sèrbia, Montenegro, Turquia, Ucraïna i Bielorússia no estan permesos. Els viatges a Estònia, Croàcia, Letònia, Lituània, Polònia, Eslovàquia, Eslovènia, República Txeca i Hongria amb vehicles dels fabricants Mercedes Benz, Volkswagen, només estan permesos amb determinats models. No es permeten els viatges a l'Àfrica. En aquests casos, sempre s'haurà de retornar el vehicle a la mateixa oficina de sortida.

Com puc obtenir el meu factura?

Vostè rebrà la seva factura per correu electrònic després de la devolució del vehicle. També pot contactar amb el nostre servei d'atenció telefònica (+34) 937.273.907 o enviar un correu electrònic a atencio.alclient@ainacar.cat sol·licitant una còpia de la seva factura.

Com puc informar-me sobre les condicions de lloguer?

Al peu de la nostra pàgina web trobarà el nostre apartat condicions generals de lloguer on mostrem les principals informacions a tenir en compte.

Com puc conèixer les novetats i ofertes d'Aina Car?

Pot consultar les nostres notícies a través de la pàgina web o donar-se d'alta a la nostra newsletter per així rebre el nostre butlletí informatiu on l'informarem sobre novetats i ofertes especials.

De quin tamany son les maletes indicades als cotxes ?

Les maletes que s'indiquen com a referència per als maleters dels cotxes són de la mateixa capacitat estàndard d'equipatge de mà que en un avió.

Puc llogar amb Aina Car un model de vehicle concret?

Les reserves de vehicles de lloguer estan vinculades a una categoria de vehicles, no a vehicles o models en concret. En el càlcul del preu del lloguer li indiquem els possibles tipus de vehicles de lloguer

Hi ha ofertes de cap de setmana amb tarifes econòmiques?

La nostra web calcula automàticament una tarifa especial de cap de setmana que pels turismes comença a partir de les 12:00 h de divendres i devolució abans de les 9:00 h el dilluns.

A qui puc dirigir-me si es plantegen problemes amb el vehicle?

En cas d'un accident o avaria  pot trucar al nostre servei d'assistència en carretera. En la documentació de cada vehicle trobarà indicat els telèfons d´assistència:    DAS +34 91272 30 04 . o  AXA  91 111 95 43 / +34 93 366 95 81

Més Informació