L-V: 8h - 19 h Sab: 9h - 13h
937 273 907
658 962 613
Català Castellano

Blog

El Festival Internacional del CIRC lloga amb Aina Car Novetats 06/02/2019

El  .@festivaldelcirc de Girona ha llogat 3 unitats de furgonetes monovolum de 9 places amb Aina Car, per trasladar als artistes convidats a actuar en l´espectacular 8ª edició del Festival Internacional del CIRC Elefant d´Or.

Festival Internacional del CIRC de Girona                                   Festival Internacional del CIRC Elefant d´Or

Des del 2016,  el Festival del CIRC ha seleccionat @AinaCar.Lloguerdevehicles i els seus vehicles per garantir la mobilitat dels seus personal i artistes.

Aquesta confiança es deguda a factors com la CAPACITAT de equipatge dels maleters que ofereixen les nostres monovolums de 9 places, la COMODITAT dels passatgers durant el viatge amb seints amplis i el sistema de doble motor Aire condicionat/calefacció  o la  SEGURETAT dels vehicles  per circular durant l´hivern, doncs van equipats amb  rodes de contacte. Amb aquests pneumàtics guanyem en seguretat, ja que en circular amb una climatologia adversa, com pot ser la pluja, humitat, neu, gel, etc..., permeten un millor adherència  i la nostra resposta millora considerablement en el temps i resposta de frenada.

 

Dessitgem que la 8º edició del @festivaldelcirc de Girona sigui tot un éxit i us animem a gaudir dels seus espectacles . Ni t'ho imagines!

.

.

#FestivaldelcircdeGirona #Festival Internacional del Circ Elefant d'Or #Circus World Market #lloguerfurgonetes9places #Ainacarlloguerdevehicles9places