L-V: 8h - 19 h Sab: 9h - 13h
937 273 907
658 962 613
Català Castellano

Blog

La FCEH lloga amb Aina Car Novetats 22/01/2019

La Federació Catalana d'Esports d'Hivern ( Fceh ) ha llogat 2 unitats de furgoneta monovolum de 9 places amb Aina Car, per realitzar les seves activitats al voltant del món de la neu.

           

La Federació ha triat l´empresa Aina Car, lloguer de vehicles per que oferim els vehicles amb l´equipament complert per circular per la montanya, es a dir, amb cadenes per la neu i el més important, amb rodes d´hivern /  de contacte. Utilitzar pneumàtics d'hivern és l'opció més segura per circular en aquelles zones de la geografia espanyola (especialment al nord) on es produeixen abundants pluges/nevades i les temperatures baixen considerablement (per sota de 7º C).

Aquests pneumàtics són més resistents al fred, redueixen el aquaplaning i permeten un millor adherència tant en sòls o neu com en superfícies seques. A més, són una alternativa legal a l'ús de cadenas. Amb ells guanyarem en seguretat, ja que en circular amb una climatologia adversa, com pot ser la pluja, humitat, neu, gel, etc..., la nostra resposta millora considerablement en el temps i resposta de frenada.