L-V: 8h - 19 h Sab: 9h - 13h
937 273 907
658 962 613
Català Castellano

Blog

Ens vam escapar a Campdevànol! Escapada del mes 12/11/2018

 

Bells paratges de muntanya, cascades amb aigües cristal·lines que ens permeten veure que amaga en el fons, estar envoltats d'una frondosa vegetació mentre respirem aquest entranyable olor de terra humida mentre contemplem un paratge com si d'una de les millors pintures es tractés.

A què esperem?

Ens apropem a Campdevànol, una localitat que pertany a una de les comarques més belles del Ripollès.

Experiència apta per a tots els públics i molt gratificant

T'ha picat la curiositat? Doncs no et preocupis, podràs portar-te a tota la família en aquesta ruta perquè estem segurs que tots gaudireu d'aquesta ruta de 10 km, ja que no resulta complicada de fer, independentment de si sou gent experimentada o és la primera vegada que trepitgeu un sender de muntanya.

Un banyet?

Òbviament pels mesos en què caminem, no crec que sigui una bona idea fer un bany, cosa que si podríem gaudir en el cas que ens acostem a aquests paratges a l'estiu.

Ara bé, podrem gaudir d'unes vistes privilegiades i fins i tot si ens acostem un dia on el fred premi de veritat, veurem com el gel fa acte de presència en els 7 llacs.

Gorgs del torrent de la cabana

Es reconeixen el conjunt de les 7 cascades per aquest nom pel riu que dóna forma a aquestes. Creuant tot Campdevànol desemboca al riu Fresser. Vegem les 7 cascades que componen aquest paratge:

 1#Gorg de la Cabana

Potser una de les "menys impressionants" en comparació amb les seves germanes, però que val la pena veure. La zona és una cosa complicada i demanem precaució a l'hora d'intentar baixar. No és de les més recomanables per banyar-se en època de bany.

 

2#Gorg de la Tosca

En aquesta cascada vam poder veure una de les estampes més boniques, una paret congelada que sembla treta d'una fotografia. Al nostre parer de les més boniques de les 7 cascades, però això ho deixem al vostre criteri.
 

3#Gorg de l’Olla

Quan arribes i veus davant teu una enorme piscina natural amb una petita cascada de fons, t'adones que podria ser el teu lloc favorit en el qual quedar-se a contemplar-lo mentre fas rebotar unes quantes pedres.

 

4#Gorg de la bauma

Molt curiosa la formació de cascades per sobre d'un sostre de pedra natural que res ha d'envejar a les cascades exòtiques d'altres llocs del món.

5#Gorg del forat

Tot i la cascada de curta alçada, té un gorg prou profunda perquè els que s'atreveixin en època de banys puguin donar-se una capbussada.

Compte amb les pedres del fons!

 

6#Gorg Petit del Colomer

Amb una extensa piscina natural que es forma davant teu quan la presències, amb aigües molt tranquil·les quan no estan gelades, dóna la sensació de ser un lloc al qual portar un termo amb cafè i quedar-te llegint un llibre mentre gaudeixes de la companyia de la natura amb el so de la cascada de fons.

 

 

7#Gorg del Colomer

Amb una de les cascades més altes, aquest és el lloc preferit dels visitants. Amb 13 metres d'altura, només els més valents s'atrevirien a tirar-se des de dalt (que n'hi ha). No cal arribar a aquesta gorg passant per les anteriors, així que si el teu són les emocions fortes, pots accedir directament al Gorg del Colomer i passar el dia descarregant adrenalina o bé només per contemplar una de les grans cascades d'aquests paratges.

 

Des Ainacar esperem gaudir de la vostra estada i et adjuntem aquí les múltiples opcions per anar a Campdevànol.

Veure Vehicles