L-V: 8h - 19 h Sab: 9h - 13h
937 273 907
658 962 613
Català Castellano

Blog

Aina Car amb la Fundació Eveho Novetats 14/02/2019

La Fundacio Eveho, especialitzada en la emancipació social de joves tutelats ha llogat 1 unitat de furgoneta monovolum de 9 places amb Aina Car per  traslladar als joves al Pirineu i gaudir d´una jornada de treball entorn de la neu.

granuec Ski Team                                    Fundació Eveho

La fundacio Eveho i Aina Car venen treballant junts des de l´any 2013 per garantir la mobilitat dels seus joves i els profesionals que els acompanyen, per realitzar les activitats fora dels seus centres.

La flota d´Aina Car els garanteix disposar dúna amplia varietat de models per cada necessitats, ja sigui furgonetes e càrrega, furgonetes de places, turismes petits , etc.

En concret, aquesta ocasió han utilitzat una monovolum de 9 places equipada amb cadenes de neu i rodes de contacte. Aquest equipament adicional ofereix un augment de la SEGURETAT en la circulació , ja que transmet al conductor i ocupants la sensació de millor adherència i resposta en el temps de frenada.

L´equip d´@AinaCar.Lloguerdevehicles us Desitja que la jornada de treball a l´aire lliure sigui tot un EXIT !

.

#AinaCarBonserveiaBonpreu #Fundacioeveho #lloguerfurgonetes9places #AinaCaralquilerdevehiculos #lloguervehiclesambrodesdecontacte #neumaticsdecontacte #AinacarSabadell #AinacarParets #AinacarBarcelona